Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Balkon inspiratie

Vlonder op balkon


Veel mensen hebben het al, vlonderplanken of houten tuintegels op je balkon. Een makkelijke manier om je balkon gezellig te maken en een geheel nieuwe uitstraling te geven. Bij bouwmarkten zoals Praxis, Karwei of Gamma zijn deze kant en klaar te kopen. Maar tegenwoordig hebben ze bij IKEA ook houten tegels. Hier zitten vaak al een soort van raamwerkje onder, waardoor het water gewoon weg kan. Hieronder zie je enkele balkon voorbeelden met vlonderplanken en houten tuintegels waar je leuke ideeën uit kan halen.

Vlonder op balkon

Vlonder op balkon wordt glad

Een houten vlonder vloer op het balkon ziet er heel mooi uit, maar het heeft wel een groot nadeel. Als het heeft geregend kunnen de vlonder planken spekglad worden. Ook is er kans dat het vies wordt met groene of zwarte aanslag. Daarom is het belangrijk om de vlonder planken op je balkon goed schoon te houden. Sommige mensen doen dit met een hogedrukspuit, maar er is ook een middel tegen deze aanslag verkrijgbaar bij de speciaalzaken. Deze helpt ook tegen de gladheid. Informeer hierover bij jouw bouw- of tuinmarkt.

Vlonder op balkon

Vlonder op balkon

Vlonder op balkon

Vlonder op balkon

Vlonder op balkon

Vlonder op balkon wordt glad

Vind je houten vlonders mooi, maar ben je bang voor de gladheid? Dan zou je composiet vlonderplanken kunnen overwegen. Composiet vlonderplanken bestaan voor ongeveer 50% uit kunststof vezels en 50% uit houtvezels. Deze samenstelling zorgt ervoor dat je de voordelen van kunststof vlonders hebt, terwijl de vlonders ook de mooie uitstraling hebben van hout. Het meest belangrijke voordeel van composiet vlonders is dat ze stroef zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het gevaarlijk glad wordt als het heeft geregend.

Naast het onderhoudsvriendelijk karakter hebben composiet vlonders ook het voordeel dat ze splintervrij zijn en blijven. Je kunt er dus gerust met bloten voeten overheen lopen.

Composiet vlonders balkon

Composiet vlonders balkon

Composiet vlonders balkon

Composiet vlonders balkon

Composiet vlonders balkon

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.