Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Vintage meisjeskamer
Kinderkamer inspiratie Vintage interieur

Vintage meisjeskamer


Als je kiest voor een vintage kinderkamer, dan kies je voor een unieke kinderkamer. Vaak komen de meubels en accessoires namelijk van leuke tweedehandse vintage winkeltjes, vlooienmarkten of van Marktplaats. Het zal dus niet zo snel voorkomen dat andere kinderen dezelfde meubels hebben. Dat heb ik bijvoorbeeld laten zien in de vintage kinderkamer van Sonny Lou of de stoere kamer van Marc.

Vintage meisjeskamer

Bohemien vintage stijl

Vandaag wil ik wederom een hele leuke vintage kinderkamer laten zien, een meisjeskamer van de oudste dochter van Karolina Vertus en Daniel Magnusson. Daniel is timmerman, terwijl Karolina stylist, make-up artist en eigenaar is van een winkel. Samen met hun twee dochters wonen ze in een super leuk appartement gelegen in het centrum van Malmö in Zweden. Karolina heeft het interieur ingericht met een stoere bohemien vintage stijl, en vindt het leuk super leuk om het zo nu en dan te veranderen. Ze gaat dan ook regelmatig naar antiekwinkels en vlooienmarkten om op zoek te gaan naar nieuwe vintage items voor haar appartement.

Vintage meisjeskamer

Mix van nieuwe en vintage meubels

De jongste dochter slaapt bij Karolina en Daniel op de slaapkamer, terwijl hun oudste dochter een eigen kamer heeft gekregen. Het is een echte vintage meisjeskamer vol met de leukste vintage meubels en accessoires. Veel spullen komen van antiekwinkels en vlooienmarkten, maar worden ook gecombineerd met nieuwe meubels. De vintage super leuke gestapelde kasten met daarop de vintage koffers hebben ze bijvoorbeeld gevonden op de vlooienmarkt, net als de oude poppenhuis, het bureau en de spiegel.

Daarentegen is komt de blauwgroene klamboe van Número 74, de super leuke zachte knuffels van Lucky Boy Sunday en de letterbak in huisvorm van Ferm Living.

Vintage meisjeskamer

Bron: Elledecoration.se | Fotografie: Andrea Papini | Styling: Emma Persson Lagerberg

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.