Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Verkoopstyling zoals het hoort


Het is een gewaagde uitspraak (de titel van dit blog), ik weet het. Maar ik durf eigenlijk wel mijn hand er voor in het vuur te steken, dat dit DE manier van verkoopstyling is, die bureaus als Fantastic Frank en Alvhem Makleri hanteren.

Verkoopstyling 2 Verkoopstyling 1

Er wordt hier een prachtige subtiele, sprekende maar toch neutrale manier van stylen toegepast. Het laat zien hoe de woningen ingedeeld kunnen worden, er blijft ruimte over voor de verbeelding en ze laten ook sfeerbeelden zien. Dat laatste is iets waar ik ook echt in geloof. Wanneer je een woning in de verkoop zet en de foto’s online staan of in een folder, is het ook zo belangrijk om er sfeer in te brengen. Het zijn namelijk woningen, men (de kopers) moet ook een beeld krijgen van ‘hoe het kan zijn’ in zo’n woning. En die sfeerbeelden kunnen ook prima op een neutrale manier gepresenteerd worden. Ik heb er laatst zelf nog over geblogd.

Op Fantastic Frank kwam ik deze woning tegen. Och och och, wat mooi toch weer! Dit laat toch prachtig zien wat je kunt doen met het interieur? Wat denken jullie? Spreekt dit tot jullie verbeelding?

(Beeldmateriaal via Fantastic Frank)

Verkoopstyling 6 Verkoopstyling 5 Verkoopstyling 4 Verkoopstyling 3

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.