Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

verkocht-1
Wooninspiratie

Verkocht!


Na een lange tijd in de verkoop te hebben gestaan is het toch gelukt. Ons huis is verkocht.

Er waren momenten dat we echt naar een ander dorp wilden verhuizen. En er waren momenten dat we zeiden dat het ligt aan het huis dat we gaan vinden en waar we voor gaan vallen. We hebben heel veel op Funda gekeken en op zoek gegaan ons perfecte huis.

verkocht-1verkocht-2

Vorig jaar zagen we het voor het eerst. We waren op slag verliefd op een huis dat nog geen kilometer van ons huidige woning stond. Je weet wel, zo’n huis waar heel groot je naam op staat, dat niet uit je gedachten gaat en die je in alle overige uurtjes in gedachten al helemaal hebt ingericht. We hadden ons eigen huis nog niet verkocht, dus dachten we vooral niet te veel aan HET huis.

Toch konden we het maar niet loslaten, dus in dit voorjaar besloten we het huis toch maar eens te bezichtigen met de hoop dat het tegen zou vallen. Maar nee, het was super. Alles klopte met onze wensen. Wat nu?! Heel bijzonder want zes weken later hebben we de verkoopakte voor ons huis getekend èn … we zijn nu de trotse bezitters van ons nieuwe huis!

verkocht-3 verkocht-4

Dus tja, wat zijn dan onze wensen? We wilden de woonruimtes kleiner en alle slaapkamers graag bij elkaar. Maar voor onze oldtimer wilden we toch wel erg graag een garage en verder veel grond. De sleuteloverdracht van ons nieuwe huis is pas in de herfst en de oplevering van ons huidige huis is pas in de winter. Dus hebben we de tijd om al onze plannen rustig uit te werken. Want plannen zijn er genoeg! Zowel voor de bouw als voor de inrichting natuurlijk. We moeten bijvoorbeeld nadenken over wat we met onze oude meubels willen doen. Gaan we het meenemen of gaan we het verkopen. Als we het mee willen nemen, dan moeten we een opslag regelen. Gelukkig zijn daar genoeg opslagpartijen, zoals Opslagarnhem.com. Omdat we eigenlijk al precies weten wat we willen, zoeken we vooral naar details en afwerking en naar de perfecte kleuren. Verder is ons motto ‘We nemen de tijd want we hebben de tijd’.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.