Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Uniek badkamer idee
Badkamer inspiratie Modern interieur

Uniek badkamer idee


Deze bijzonder badkamer is een ontwerp van Siol, een architect- en ontwerpstudio uit Californië. Een badkamer met een uniek ontwerp. Niet alleen uniek als het gaat om de indeling, maar vooral ook in de gebruikte oplossingen en ideeën.

Uniek badkamer idee

Uniek badkamer idee

Praktische indeling

Het is een grote rechthoekige badkamer, die opgedeeld is in drie praktische gedeeltes. Zo heb je een gedeelte waar het vrijstaand bad staat. Een gedeelte waar je de twee vrijstaande wastafels vindt. En een gedeelte met de inloopdouche. Eigenlijk is het een doorloopdoche, want het blok bevindt zich centraal midden in de badkamer, die zowel vanuit het badgedeelte was het wastafelgedeelte bereikt kan worden.

Moderne badkamer

De stijl van de badkamer is modern. Voor de vloer is er gekozen voor kleine vierkante bronsachtige tegeltjes, die hier gecombineerd worden met strakke wit gestuukte muren. In plaats van de gebruikelijke chromen kranen, worden hier in deze badkamer mooie zwarte kranen gebruikt. Zwarte kranen voor bij de wastafels, zwarten kranen bij het bad, maar ook zwarte kranen in de inloopdouche. Ook de regendouche uit het plafond is volledig zwart.

Plantenmuur

Naast de genoemde mooie items, is er één item, die de echte eyecatcher vormt in deze moderne badkamer. De muur bij het bad is namelijk helemaal bekleed met echte groene planten. Deze groene muur zorgt voor een super bijzonder effect in de badkamer. Ik weet niet hoe ze het doen met onderhoud, maar daar hebben ze vast iets voor verzonnen.

Uniek badkamer idee

Uniek badkamer idee

Uniek badkamer idee

Uniek badkamer idee

Uniek badkamer idee

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.