Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Tuinverbouwing in Los Angeles
Modern interieur Tuin inspiratie

Tuinverbouwing in Los Angeles


Vandaag wil ik weer een indrukwekkende tuinverbouwing met jullie delen. Het gaat om de tuin van Stephard uit Los Angeles. Als je de before foto bekijkt, dan ziet het er een beetje somber en dood uit. Er groeide wel heel veel groene planten, maar de tuin was gewoon een beetje onverzorgd. Het is duidelijk te zien dat Stephard er niet heel veel aandacht aan besteedde, terwijl er wel veel potentie in zit. Gelukkig zag hij dat op een gegeven moment ook in en besloot om er nieuw leven in te blazen. Ik ben erg benieuwd wat jullie van het resultaat vinden.

Tuinverbouwing in Los Angeles

Mooie Houten elementen

Er is zoveel gedaan in de tuin. De gehele ondergrond is vervangen met een soort van zand achtig steen. Dit klinkt misschien een beetje raar, maar het pakt hier wel heel goed uit en het geeft de tuin beetje een tropische sfeer. Aan de linkerkant groeien er hogere bomen en planten, zodat de lelijke grijze muur bedekt wordt. En aan de linkerkant zijn de oude houten omheining vervangen door nieuwe moderne houten panelen.

Daar is bovendien een prachtige vaste bank gemaakt in een u-vorm, bestaande uit een betonnen frame met daarboven een dikke houten zitvlak. In het midden van van de ‘u’ is een voetenbad geplaatst. Perfect om even af te koelen in het warme Los Angeles.

Tuinverbouwing in Los Angeles

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.