Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Houten trolley
Industrieel interieur Keuken inspiratie Klassiek interieur Meubels Scandinavisch interieur Woonaccessoires Wooninspiratie

Trolley in huis


Wij hebben een trolley in de keuken staan. Zo’n open rek op wielen is gewoon erg praktisch, vooral in een ruimte als de keuken. Er kunnen veel spullen in opgeborgen worden en door de wielen kan je het gemakkelijk verplaatsen. De trolley’s zijn oorspronkelijk bedoeld voor gebruik buiten huis, zoals in een restaurant of magazijn. Maar steeds vaker zie je dat ze een plekje krijgen in het interieur van een woonhuis, als alternatief voor een normale kast of rek.

Trolley in huis

RVS trolley

Witte trolley

Die van ons is van RVS, heeft vier kleine wielen, twee lagen en aan elk uiteinde een handige stang waar we haken en theedoeken aan kunnen hangen. Maar er zijn nog veel meer verschillende trolleys!

Sommige trolley’s hebben slechts twee wielen en twee vaste poten, sommigen hebben slechts één laag, terwijl een andere trolley juist vijf lagen heeft. En de uitstraling en het ontwerp kunnen natuurlijk heel erg verschillen. Van Scandinavisch tot industrieel tot klassiek. Welke vind jij het mooist?

Houten trolley

IKEA trolley

Industriële trolley

Klassieke trolley

Planten op de trolley

Scandinavische trolley

Stoere trolley

Trolley met houten planken

Trolley in keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  jan
  20 februari 2018 at 03:45

  waarom gen prijzen vermeld bij de art??????????

 • Reply
  Ashley creëerde een stoere industriële keuken voor haar moeder | Inrichting-huis.com
  4 juli 2019 at 19:10

  […] de linkerkant vind je een roestvrijstalen trolley, waar een elektrisch kookplaat op geplaatst is. De moeder van Ashley wilde geen groot fornuis, dus […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.