Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Studio Snowpuppe
Lampen Wooninspiratie

Studio Snowpuppe

Jullie hebben ze vast wel vaker gezien op leuke interieurblogs, vtwonen, 101 woonideeën, op de Woonbeurs of gewoon bij iemand thuis. De super populaire en leuke lampen van Studio Snowpuppe. De ontwerpers Nilianne van den Baard en Kenneth Veenenbos hebben de handgevouwen origami lampen in hun studio in Den Haag ontworpen, maar in een paar jaar tijd worden ze wereldwijd in woonkamers, slaapkamers, keukens en ook in slaapkamers opgehangen. Hollandse trots zou je kunnen zeggen!

Studio Snowpuppe

Studio Snowpuppe

Origami lamp

De Chestnut lamp is het eerste ontwerp van Studio Snowpuppe. De butterfly papieren lamp is een inspiratie op de kastanje, hoekig van buiten en rond van binnen. Het Butterfly papier is FSC gecertificeerd en hierdoor wordt de kleur behouden en blijft het mooi. En het fijne is dat ze in verschillende leuke kleuren te verkrijgen zijn. Hiernaast heeft Studio Snowpuppe ook de Moth lamp in twee formaten, de Klimoppe muurlamp, Kroonuppe plafondkapje en de Signature lamp.

De lampen worden inclusief E27 porseleinen fitting en 1,5 meter textiel snoer geleverd.

Klik hier om een Studio Snowpuppe lamp te kopen!

Studio Snowpuppe

Studio Snowpuppe

Studio Snowpuppe

Studio Snowpuppe

Studio Snowpuppe

Studio Snowpuppe

1 Comment

  • Reply
    OHMYHOME Studio Snowpuppe GIVEAWAY! | Inrichting-huis.com
    31 juli 2015 at 16:59

    […] tijdje geleden schreef ik over de super leuke met papier gevouwen hanglampen van Studio Snowpuppe. Ben jij ook fan geworden? Want dan heb ik goed nieuws voor jouw. Samen met OHMYHOME geven we er […]

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.