Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stoere woonkamer
Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonkamer inspiratie

Stoere woonkamer


Deze stoere woonkamer ben ik tegengekomen op de website van Alexander White makelaars. Het appartement met een woonoppervlakte van 74m2 staat te koop in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Het is duidelijk te zien dat de stoere woonkamer de belangrijkste ruimte vormt van het appartement. Samen met de open keuken heeft het een behoorlijke ruimte, die ze ook zó stoer hebben ingericht. De woonkamer is sowieso heel erg licht, met dank aan de drie grote mooie boogramen aan de buitenmuur. Maar dat is zéker niet het enige wat deze woonkamer zo mooi maakt…

Stoere woonkamer

Stoere woonkamer

Woonkamer inrichten als een loft

Het is geen echte loft, maar de woonkamer bevat wel elementen die doen denken aan een stoere loft. Ten eerste is het voorzien van een vrij hoog plafond en als je heel goed kijkt zie je op één van de foto’s dat er afvoerbuizen zichtbaar zijn aan het plafond. Doordat ze helemaal wit zijn gespoten, vallen deze niet heel erg op. Wel heel stoer. Wat ook stoer is, is de betonnen vloer die zowel voor de woonkamer als de keuken zijn gebruikt. Ook dit draagt een beetje bij aan de loft achtige sfeer.

De open keuken zorgt voor een grote open ruimte, wat ook typisch is voor een loft, maar de RVS keukenkasten benadrukken dit nog meer.

Scandinavische vintage woonkamer

De inrichting van de woonkamer is een combinatie van vintage en Scandinavisch design. De twee banken zijn de mooiste voorbeelden van deze twee stijlen. Eén bank is een echte leren chesterfield, terwijl de andere bank typisch Scandinavisch is. Andere Scandinavische stukken zijn bijvoorbeeld de hanglamp boven de eettafel met een mat zwarte buitenkant en gouden binnenkant, de hanglamp in het zitgedeelte van de woonkamer en de salontafel. De vintage leren kist en de zwarte ladekast onder de TV hebben weer echt een vintage stijl. Zó is het een echte Scandinavische vintage woonkamer.

Stoere woonkamer

Stoere woonkamer

Stoere woonkamer

Stoere woonkamer

Stoere woonkamer

Stoere woonkamer

Stoere woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.