Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stoer inpandig balkon
Balkon inspiratie Vintage interieur

Stoer inpandig balkon


Een balkon is een relatief kleine buitenruimte van een appartement of een bovenwoning. Maar sommige balkons zijn zó ingesloten, dat je het eigenlijk niet eens een buitenruimte kan noemen. Er zijn zelfs inpandige balkons die volledig afgesloten zijn.

Hieronder zie je daar een heel mooi voorbeeld van, die volledig afgesloten is met grote ramen. Het is er wel lekker licht en het voordeel is dat je de ramen ver open kan zetten.

Stoer inpandig balkon

DIY Paletten bank

Dit inpandig balkon is ingericht door Camilla Tange Peylecke, een getalenteerde interieurstyliste uit Denemarken. Het is weliswaar niet echt een buitenruimte, maar het is wel op die manier ingericht. Camilla heeft gekozen voor een stoere vlondervloer die mooi bij de bakstenen muur past. En met oude houten paletten, is een loungebank gecreëerd. Om ervoor te zorgen dat de loungebank ook comfortabel zit, zijn er super leuke vrolijke zitkussens erop geplaatst.

Hiernaast vind je ook andere leuke balkon decoratie in de vorm van een grote schilderij, leuke bloemen en planten, decoratieletters, een vintage lantaarn, etc.

Stoer inpandig balkon

Stoer inpandig balkon

Fotografie: Peter Kragballe

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.