Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Scandinavisch interieur Vintage interieur

Stijlvolle boerderij in Zweden


Ik maak er geen geheim van, ik ben gek op eclectische interieurs. Zoals deze boerderij in Zweden. Helaas heb ik geen idee waar de originele beelden vandaan komen. Tips zijn welkom! Ik vond deze binnenkijker op Facebook via For Better Home. Maar de bron is helaas onbekend. Echter vond ik deze binnenkijker te mooi om niet te laten zien.

stijlvolle boerderij 6

stijlvolle boerderij 4

Leuke woondecoratie

Wat de combinatie Perzisch tapijt met wit doet is briljant. Het maakt de verder witte ruimte minder kil en de witte ruimte maakt het tapijt meteen stylish in plaats van oubollig. Prachtig de witte oude balken en wat een goed idee om het gehele plafond inclusief de balken wit te schilderen. De oude boerderij is meteen geupdate. Ook vind ik het heel gaaf dat men voornamelijk simpele hanglampen (bollen en bouwlampen) gebruikt als verlichting.

Vintage, rustiek, oosters en Scandinavisch

De boerderij is een mix van vintage, rustieke, oosterse en Scandinavische woonstijlen. Er is overduidelijk nagedacht wat er in deze woning komt te staan, maar met een ongedwongen randje. Het lijkt een bonte verzameling van prachtig meubilair en accessoires die perfect matchen met elkaar. De blauwe SMEG koelkast in de keuken samen met de eettafel gemaakt van sloophout en balken zijn perfect gewaagd aan elkaar. Voor mij komt dit dicht bij het ultieme wonen!

stijlvolle boerderij 9

stijlvolle boerderij 8

stijlvolle boerderij 7

stijlvolle boerderij 5

stijlvolle boerderij 3

stijlvolle boerderij 2

stijlvolle boerderij 1

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.