Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Spa badkamer in Vietnam
Badkamer inspiratie Modern interieur

Spa badkamer in Vietnam


Deze mooie badkamer is gelegen in Ho Chi Min City in Vietnam. Als onderdeel van een prachtige moderne woning die in 2009 volledig is gerenoveerd. De ontwerpers van het architectenbureau a21 studio waren verantwoordelijk voor het mooie ontwerp van de badkamer. Een badkamer die doet denken aan een spa waar je heerlijk kan relaxen en ontspannen. Deze uitstraling is voornamelijk te danken aan het gebruik van de materialen hout en beton. Het zorgt voor een rustige sfeer in deze badkamer.

Spa badkamer in Vietnam

Badkamer met hout en beton

Er is gekozen voor een strakke moderne cementgebonden vloer, die tevens ook gebruikt wordt voor de muur van de grote inloopdouche. Vanwege de onderhoudsvriendelijkheid is deze vloer uitermate geschikt voor een badkamer. Het ziet er bovendien erg mooi uit. Het hout zie je terug hoofdzakelijk terug in het plafond, maar ook de ondervloer in de grote inloopdouche is hout gebruikt. De bamboe ladder is natuurlijk een mooie decoratieve toevoeging hieraan, maar het wordt hier in de badkamer ook gebruikt als handdoekenrek. Handig!

Badkamer met uitzicht

Zoals je ziet is de volledige buitenwand van de badkamer van glas. Oorspronkelijk heeft dit slechts een uitkijk op een muur, maar door er grote planten ervoor te zetten lijkt het alsof je een schitterend uitzicht hebt van de natuurlijk. Zo wordt douchen wel heel ontspannend.

Spa badkamer in Vietnam

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.