Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Sneak peek in de popup store


Zoal jullie weten heb ik vorige week de sleutel van het pand gekregen waar ik een popup winkel ga beginnen. Hier een sneak preview!! Het enige waar ik nu dus mee bezig ben, is de winkel klaar krijgen. We hebben deze week zo hard gewerkt en zijn al een heel eind opgeschoten. Daarbij had ik veel hulp van mijn lieve familie en vriend. Ik ben nu al blij met het resultaat en dan is het nog niet eens af!! Deze week doe ik de laatste inkopen en worden er nog wat mooie interieurspullen geleverd. In de volgende blogpost zal ik vertellen welke merken ik allemaal ga verkopen.

popup 9

popup 10

popup 7

popup 6 popup 5 popup 1 popup 8 popup 4 popup 3

De popup store heeft ook een naam: “THUIS”. De deuren van THUIS worden geopend voor publiek op donderdag 5 februari. Ik verheug me erop, maar vind het ook doodeng!!

Ik hou jullie op de hoogte.

Nadat THUIS geopend is, zal ik ook weer over andere dingen schrijven hoor, dan alleen over mijn popup store 😉

Nou ik ga weer gauw aan het klussen, tot volgende week.

Liefs Marieke

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.