Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Meubels Scandinavisch interieur Tafels Wooninspiratie

Slowwood


Slowwood is een 100% Friese meubellabel van interieurontwerpster Christien Starkenburg. Alle meubels worden in Friesland met de hand gemaakt door lokale vakmensen, met behulp van massief hout, ijzer, 100% natuurlijke afwerkingen en minerale verf.

Na al een tijd rondgelopen te hebben met ideeën en schetsen, is de interieurontwerpster samen met meubelmakers gestart met het maken van de eerste prototypen. Door te schaven en te kijken is de Slowwood collectie hierna organisch en vanzelfsprekend ontstaan.

Slowwood

Slowwood tafels

De collectie van Slowwood zijn puur en simpel. Prachtige tafels en krukjes die niet gepolijst en té af zijn, zodat de nerf van het hout voelbaar blijft en je verbonden blijft met het hout in meest pure vorm. De onderstellen van de tafels zijn van ijzer, veelal stoer en heavy gridachtig.

Slowwood filosofie
De filosofie van Slowwood is om tijdloze meubelstukken te creëren van hoge kwaliteit en met een ruwe natuurlijke elegantie, die ook nog eens een lage impact hebben op onze planeet. Eerlijke tactiele producten die lang mee gaan en in elk interieur inrichting passen.

Slowwood inspiratie
Christien Starkenburg van Slowwood wordt geïnspireerd door de meest alledaagse dingen. Combinaties van kleuren, texturen, boeiende composities etc. Van mooie touwtjes, verpakkingen, drukwerk …. Alles boeit haar en ze probeert altijd een verwonderde blik te kijken en observeren. Veel affiniteit met Scandinavische ontwerpen. De interieurontwerpster is het meest happy buiten in de natuur en wordt daar ook zeer door geïnspireerd.

Slowwood

Slowwood

Slowwood

Slowwood

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.