Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast in slaapkamer
Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer van stylist Wolfgang Neugebauwer


Laatst had ik hier de mooie badkamer laten zien van Wolfgang Neugebauwer, de stylist en eigenaar van de interieurwinkel Remixe uit Hamburg. Niet alleen zijn badkamer is erg mooi, maar ik ben ook erg onder de indruk van zijn slaapkamer. Een moderne slaapkamer waar net als in de badkamer een mix is gebruikt van een neutrale kleurenpalet van wit en donker grijs, met verschillende bruine houten details om het warmer te maken.

Slaapkamer van stylist Wolfgang Neugebauwer

Fotografie: Janne Peters

Inloopkast creëren in slaapkamer

De stylist heeft een dikke muur gecreëerd in de slaapkamer, waar aan één kant wordt gebruikt als muur waar de stijlvolle houten bed tegenaan staat, terwijl de andere kant een inloopkast is gecreëerd. Er zijn op twee niveaus boven elkaar kledingstangen gebruikt om de kleding op te hangen. Je kan het niet zien in deze inloopkast, maar het zou heel goed kunnen dat de dikke muur ook een kast is met open planken, om nóg meer opbergmogelijkheden te creëren in de inloopkast.

Wat ik ook erg mooi vind, is dat de dikke muur volledig donkergrijs is geschilderd. Naast het bed zijn vanuit het plafond twee lampen opgehangen, die hier als nachtlampen dienen. Het kleine houten krukje wordt als nachtkastje gebruikt. Simpel maar wederom erg stijlvol!

Inloopkast in slaapkamer

Houten elementen in slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.