Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer van French Connection
Industrieel interieur Modern interieur Slaapkamer inspiratie Wooninspiratie

Slaapkamer van French Connection


Styling kan erg belangrijk belangrijk zijn. Vooral voor kleding, maar ook voor interieur is styling minstens net zo belangrijker als het product zelf. De onderstaande slaapkamer heb ik gevonden op de website van French Connection. Een van oorsprong kledingmerk uit Londen die haar assortiment heeft uitgebreid met een eigen interieur collectie. Zo hebben ze dus ook eigen kussens, bedlinnen, vazen, kommen, en nog meer woonaccessoires. In de onderstaande slaapkamer zie je dat een aantal van deze spullen zijn gebruikt voor de styling. Super mooi toch?

Slaapkamer van French Connection

Lichte heldere slaapkamer

Zoals ook in de slaapkamer te zien, heeft de eerste interieur collectie van French Connection een licht kleurpalet, bestaande uit wit, zacht grijs, zee blauw en ook zwart. De uitstraling is modern en clean, en zorgen voor een gezellige knusse sfeer in deze slaapkamer.

De spierwitte muren en vloer zijn super minimalistisch en clean en vormt hiermee een uitstekende basis voor de slaapkamer. Het contrast met het zwarte stalen raamkozijn, die voor een industriële touch zorgt, is heel sterk en bijzonder mooi. Witte accessoires zoals het nachtlampje en witte kledingrek aan de linkerkant worden afgewisseld met zachte bruintinten die in het houten nachtkastje en vloerkleed terugkomen.

Zo zie je maar weer dat styling erg belangrijk kan zijn. Door goede styling kan je ook meteen de sfeer proeven in een slaapkamer of ieder andere ruimte. Door het tonen van alleen het product kan je dat nooit echt goed laten voelen.

Slaapkamer van French Connection

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Tolud Grasita
    10 september 2013 at 16:48

    de inspiraties zijn rust gevend voor mij

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.