Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industrieel interieur Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer van Ellis House


Vandaag wil ik jullie deze prachtige slaapkamer laten zien. Het is één van de vier slaapkamers van Ellis House. Ellis House is een kleinschalige B&B gelegen in Kyneton in Austrailie. Eigenaresse Tracie Ellis, die ook een eigen textiel label heeft genaamd Aura Home, heeft jarenlang gedroomd over de perfecte ‘country escape’, waarbij rustieke comfort met moderne luxe wordt gecombineerd. Met Ellis House heeft zij die droom waargemaakt. Wat een heerlijke slaapkamer!

Slaapkamer van Ellis House

Comfort en stijl

Zoals gezegd heeft Ellis House in totaal vier slaapkamers. The North bedroom, Central bedroom, South bedroom, en dit is de King bedroom. Alle slaapkamers zijn prachtig en voorzien van een comfortabel bed met uiteraard Aura bedlinnen. Naar mijn mening is dit de mooiste slaapkamer van de vier.

Tracie heeft hier gekozen voor een mooi en sfeervol kleurenpalet bestaande uit grijs en paars tinten. De industriële accessoires zijn tevens erg leuk uitgekozen. De vier industriële hanglampen met mooie de fittingen en gloeilampen bijvoorbeeld, maar ook de oude houten kiest die als nachtkastje wordt gebruikt.

Slaapkamer van Ellis House

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.