Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer op zolder in Kopenhagen
Slaapkamer inspiratie Vintage interieur

Slaapkamer op zolder in Kopenhagen


WOW! Wat een mooie slaapkamer! Deze slaapkamer is onderdeel van een woning in Kopenhagen in Denemarken die ik gevonden had in Elle Decoration UK van oktober. De ruimte is fantastisch omdat de slaapkamer zich bevindt op zolder. Een hele bijzondere zolder met een heerlijk hoog plafond, waarbij de authentieke balken zichtbaar zijn in de ruimte. En daar hebben ze hier heel leuk gebruik van gemaakt. Ze hebben een soort van hemelbed gecreëerd door een grote witte laken aan de balken op te hangen precies boven het bed. Dit heeft niet alleen een decoratief doel in de slaapkamer, maar het is ook fijner slapen, omdat je dan niet tegen een super hoog plafond aankijkt.

Slaapkamer op zolder in Kopenhagen

Via Elle Decoration UK

Wit grijze slaapkamer

Het hemelbed past helemaal bij de rest van de hemelse slaapkamer. Ze hebben hier namelijk gekozen voor een mooi neutraal kleurenpalet van voornamelijk wit en grijs. De houten balken zijn wit geschilderd, terwijl de prachtige houten vloer een lichtgrijze tint heeft gekregen. De muren van de slaapkamer zijn ook helemaal wit. De combinatie met het hoge plafond en het zonlicht die via de ramen binnenvallen zorgen voor een heerlijke frisse en hemelse uitstraling.

Vintage slaapkamer

Het lichte kleurenpalet wordt gemixt met verschillende vintage accessoires. Mooie gouden lijsten, een langwerpige vintage ladekast, vintage nachtlampen en een grote vintage spiegel hebben een plaatsje gekregen in deze mooie slaapkamer. De roze bedsprei maakt het helemaal af. Supermooi!

Slaapkamer op zolder in Kopenhagen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.