Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer of kledingkast
Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer of kledingkast


Sommige mensen hebben zoveel kleding en accessoires, waardoor alleen een inloopkast niet voldoende is. Deze mensen hebben daarom ook in hun slaapkamer nog hier en daar ruimte gemaakt voor hun kleding. In onderstaande slaapkamer kan je zien hoe je dat op een simpele, maar erg leuke manier kunt doen.

Slaapkamer of kledingkast

Via alltihemmet.se

Kleurrijke slaapkamer

In de slaapkamer staat het bed tegen het raam. Bij het voeteinde is een lange witte gordijn geplaatst met daarachter een zelfgemaakte kledingrek. Hier kan je bijvoorbeeld de meest gebruikte kledingstukken aan hangen. Daaronder is er ook nog plaats voor wat opbergdozen en losse schoenen. En als je zoveel schoenen hebt, bewaar dan ook een aantal schoenendozen. Hier in deze slaapkamer worden deze opgestapeld en vormen samen een nachtkastje naast het bed. Dat kan natuurlijk ook!

Naast de kleurrijke kledingstukken tref je in de slaapkamer nog meer kleurrijke elementen aan die ervan af spatten. De blauwe vloerkleed onder het bed, de blauwe lamp en de kleurrijke quilt zijn hier enkele voorbeelden van.

Slaapkamer of kledingkast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.