Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer met schommel en bad


Sommige mensen weten geen raad wat ze met hun zolder moeten doen. Meestal is de ruimte op zolder wel heel groot, maar vaak heeft het ook een schuin dak. Dit heeft als gevolg dat de loopruimtes niet optimaal is. Moet je hier een opbergruimte van maken, of voldoet de ruimte ook om er een volledige slaapkamer van te maken? In onderstaande voorbeeld is er gekozen voor de tweede optie, een slaapkamer dus!

Sfeervolle slaapkamer

Ik moet wel eerlijk zeggen dat de ruimte van deze zolder wel heel erg mooi en sfeervol is. Daar zorgen de houten balken en het houten plafond wel voor. Hoewel deze slaapkamer een schuin dak heeft, is de totale oppervlakte erg ruim. Daar wisten de mensen van deze slaapkamer wel raad mee.
De houten balk precies in het midden is perfect om daar een schommel aan vast te maken. 😀

Die neemt natuurlijk niet heel veel ruimte in beslag. Hoewel… het heen en weer schommelen heeft natuurlijk ook ruimte nodig. Dan nog is er ruimte over om ligbad te plaatsen, precies onder het dakraam. Heerlijk om er s‘avonds te badderen onder het genot van een wijntje, terwijl je door het raam naar de sterren aan het kijken bent.

Slaapkamer met schommel en bad

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.