Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer maisonnette met luxe inrichting
Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer maisonnette met luxe inrichting


Vandaag wil ik jullie inspireren met een super mooie slaapkamer, gevonden bij B2 makelaars. Daar stond een prachtige luxe loft maisonnette in Haarlem te huur, met een woonoppervlakte van maar liefst 220m. De maisonnette was niet alleen erg ruim, maar ook de afwerking was erg netjes en luxe. Ik ben vooral onder de indruk van de mooie slaapkamer. Ben benieuwd of jullie het ook zo mooi vinden.

Slaapkamer maisonnette met luxe inrichting

Slaapkamer in souterrain

De beletage was voorzien van super hoge plafonds. De reden dat je dat hier in de slaapkamer niet ziet, is omdat alle slaapkamers zich bevinden in de souterrain. Dat is de verdieping die gedeeltelijk onder het maaiveld ligt. Meestal is de souterrain dan ook een wat donkere ruimte, maar vanwege de goede ligging en de aanwezigheid van de twee raampjes, is het in deze slaapkamer tóch redelijk licht.

Slaapkamer maisonnette met luxe inrichting

Inloopkast, inloopdouche en jacuzzi

Deze slaapkamer is maar liefst 66m2 groot. Het wordt dan ook gebruikt als de master bedroom, waar niet alleen het grote tweepersoons bed staat, maar ook een luxe jacuzzi, aparte inloopdouche en inloopkast aanwezig is.

Verder is er nog veel meer luxe aanwezig hier. De gehele slaapkamer is bijvoorbeeld voorzien van een visgraat houten vloer en is er een grote luxe bedwand kast gecreëerd. De sfeer is er bovendien ook super prettig.

Slaapkamer maisonnette met luxe inrichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.