Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer ideeën van stylist Annie Lindgren
Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer ideeën van stylist Annie Lindgren

Waar komen de leukste slaapkamer ideeën vandaan? Een stylist natuurlijk! En vandaag komen de leukste slaapkamer ideeën van niemand minder dan Annie Lindgren, die naast stylist ook webdesigner is. Op haar blog umfortva.se schrijft ze graag over interieur ontwerp en alles wat haar inspireert. En laatst had ze een stukje geschreven over haar mooie slaapkamer. Een slaapkamer die leuke ideeën bevat die je ook eenvoudig in jouw slaapkamer kan toepassen. Zoals de stylist zelf zegt, houdt ze van Scandinavische interieurs. Het minimalistische spreekt haar heel erg aan.

Slaapkamer ideeën van stylist Annie Lindgren

Scandinavische slaapkamer inrichten

Het Scandinavische en minimalistische zie je ook terug in de slaapkamer van Annie. Ze heeft zwart witte foto’s gebruikt, en het werkelijke kleurenpalet bestaat ook daadwerkelijk zwart wit. Ze heeft gekozen voor een strakke zwarte vloer en witte muren. Ook de meubels en accessoires in de woonkamer zijn of zwart of wit. De enige kleuren in de slaapkamer inrichting komen van de tijdschriften. Op haar kale witte muur heeft ze twee brede rails geplaatst waar ze mooie tijdschriften op heeft geplaatst. Een leuke vorm van kunst aan de muur. Je zou hier ook leuke fotolijstjes kunnen plaatsen met foto’s of mooie grafische prints. Op die manier geef je de slaapkamer ook een persoonlijke touch.

Vinden jullie haar deken met kruisjes op het bed ook zo mooi? Deze komt van Pia Wallen en heeft ze al een lange tijd op haar verlanglijstje. Ze is erg blij dat ze er eindelijk één in huis heeft.

Slaapkamer ideeën van stylist Annie Lindgren

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.