Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer ideeën – deel 1


Op zoek naar slaapkamer ideeën? Wil je een moderne slaapkamer? Een retro slaapkamer? Een simpele slaapkamer? of een slaapkamer waarin je altijd een vakantiegevoel krijgt? Er zijn natuurlijk talloze slaapkamer ideeën te verzinnen. Hieronder een selectie van slaapkamers in verschillende stijlen. Misschien zit er wat voor jou bij…

Slaapkamer met vakantiegevoel

Kleed je bed aan met een gestreepte dekbedovertrek en tropische kussens voor een vakantie-geïnspireerde look. Hout en zandkleur doen het ook altijd goed.

Slaapkamer ideeen

Slaapkamer met zwart & creme

Zwarte accessoires geven een slaapkamer een verfijnde look. Door het zwarte te combineren met crèmekleurige muren en beddengoed in plaats van wit, zal de slaapkamer een warmere, meer elegante uitstraling krijgen. Wit kan soms iets te koud en grimmig aanvoelen in de slaapkamer.

Slaapkamer ideeen

Slaapkamer zoals een hotel

De grote donker houten lambrisering en bijpassende beddengoed doen deze slaapkamer denken een een luxe hotel slaapkamer.

Slaapkamer ideeen

Natuurlijke slaapkamer

Witte muren en kersenhouten vloeren vormen samen met de eenvoudige accessoires de basis van deze natuurlijke slaapkamer. Een laag bed maakt gebruik van een muur als een kopschot en is gekleed met wit linnen.

Slaapkamer ideeen

Via House to home

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.