Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer inspiratie

Simpel en elegante badkamer renovatie


Het zal wel bij velen van jullie bekend klinken. Bij het bezichtigen van huizen kom je na een tijdje eindelijk een huis tegen die helemaal naar smaak is. Alleen de badkamer is heel lelijk. Je budget laat echter ook niet toe om het meteen aan te pakken. Dan maar even doorsparen totdat je genoeg geld hebt om je droombadkamer te creëren.

Simpel en elegante badkamer renovatie

Simpel en elegante badkamer renovatie

Via HGTV

Klein probleempje

Dat is ook het verhaal achter deze badkamer. De badkamer van de vorige eigenaren hadden was zó lelijk. Er zat totaal geen idee achter. De nieuwe badkamer moest een plek worden waar heerlijk gerelaxt kon worden. Wel een klein probleempje. Omdat ze natuurlijk in het huis wonen, konden ze tijdens de gehele renovatie geen gebruik maken van de badkamer. En ze zaten ook nog eens met twee kleine kinderen. Zes weken lang reden ze met het hele gezin naar opa toe om te douchen. Gelukkig voor hen was dat maar tien minuten rijden. Maar dit zal niet voor iedereen gelden. Houd hier dus rekening mee bij het renoveren van je badkamer!

Totale badkamer renovatie

Eigenlijk alles moest vernieuwd worden in de badkamer. Met nieuwe vloer- en wandtegels, nieuwe badkuip, nieuwe badkamermeubel met spiegel en een nieuw toilet kwamen ze al heel ver. Het was wel een voordeel dat er voor de rest geen moeilijkheden bij kwamen kijken, zoals leidingen of verplaatsen van bepaalde elementen. Dat zou veel meer werk en hoofdpijn betekenen. Bekijk de before en after foto’s voor het resultaat. De nieuwe badkamer mag er zeker wezen!

Simpel en elegante badkamer renovatie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.