Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Shabby chique keuken
Industrieel interieur Keuken inspiratie Landelijk interieur

Shabby chique keuken


Deze shabby chique keuken is van Sandra en Micheal, die in een super leuk landelijk huisje woont in Zweden. Het kopen van een nieuwe keuken kan een kostbare zaak zijn. Vooral als het gaat om een complete verbouwing inclusief het afbreken van muren, het plaatsen van nieuwe vensters, een nieuwe vloer, noem maar op. Daarom besloot het stel hun droomkeuken te creëren met veel hergebruik van materialen en onderen, en door veel dingen zelf te doen. Hieronder zie je het mooie resultaat van hun shabby chique keuken!

Shabby chique keuken

Kosten besparen

De kunst was dus om zoveel mogelijk hergebruikte spullen en onderdelen te gebruiken. Hiermee konden ze veel kosten besparen. Toen Sandra in de voorfase zat van de keukenrenovatie, wist Sandra al meteen dat ze open planken wilden hebben in de keuken. Deze hebben ze gemaakt van overgebleven vloerdelen uit jaren 1800.

Keuken eiland

Het keuken eiland is gemaakt door een vriend, en vormt nu een populaire plek om aan te zitten. Het eten wordt hier voorbereid, maar hier wordt bijvoorbeeld ook lekker ontbeten. De industriële krukken hebben ze gevonden in een oud industrieel gebouw, terwijl Sandra de mooie kastenwand gevonden heeft in een oude schuur.

Mijn favorieten item in deze shabby chique keuken is de grote witte medicijnen vakkenkast, bestaande uit velen kleine lades. Deze prachtige kast wisten ze te scoren op de vlooienmarkt.

Kortom, met veel tijd en moeite, bloed, zweet en tranen, maar ook hulp van familie en vrienden, hebben Sandra en Micheal hun droomkeuken gemaakt. Een prachtige shabby chique keuken met een landelijke industriële sfeer, met heel veel karakter.

Bron: Skonahem

Shabby chique keuken

Shabby chique keuken

Shabby chique keuken

Shabby chique keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.