Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Sfeervolle woninginrichting van Mette & Lars
Binnenkijken Industrieel interieur Wooninspiratie

Sfeervolle woninginrichting van Mette & Lars


Kopenhagen! Daar is de onderstaande woning met het mooie interieur gelegen. Net tegen noorden van de hoofdstad van Denemarken, in het kleine stadje Hellerup wonen Mette en Lars, hun dochter Frida en de honden Lilo en Bruno. De woning is gebouwd in het begin van 1900 en de mooie authentieke details zijn van die tijd nog heel goed bewaard gebleven. Dit hebben ze gecombineerd met een mooie afwerking, bijzondere meubels en woonaccessoires. Maar het is tóch de sfeer die deze woninginrichting zo bijzonder maakt.

Sfeervolle woninginrichting van Mette & Lars

Via Skona hem

Shabby chic woninginrichting

Zoals gezegd zijn de mooie authentieke details van de woning nog heel goed bewaard gebleven. Dat kan je ook terugzien op de foto’s. Heerlijke hoge plafonds, de sierlijke ornamenten, hoge plinten, mooi gelakte kozijnen… Maar dat Mette en Lars een goede smaak hebben is ook duidelijk. Ze hebben voor de gehele woninginrichting gekozen voor een prachtige visgraat houten vloer. Niet perfect gelakt zoals je bij vele woningen ziet, maar juist een beetje nonchalant onbewerkt. Shabby chic zijn misschien de woorden hoe je de woninginrichting het beste kan omschrijven. Ze hebben hun woning heel smaakvol en nonchalant ingericht, maar niet té gelikt.

Woninginrichting met recycled houten meubels

In de woonkamer staat bijvoorbeeld een mooie eettafel, helemaal gemaakt van recycled hout. Hetzelfde hout is ook gebruikt voor de lage krukjes, waar mooie vazen op staan. Aan de eettafel zijn vier stalen witte eetstoelen aangeschoven die een beetje industrieel zijn. Een perfecte combinatie met het recycled hout. In de slaapkamer komt het recycled hout weer terug in een bankje en krukjes die als nachtkastjes worden gebruikt. Een stukje sloophout behang aan de muur wordt hier als een kunstwerk opgehangen. Simpel maar erg leuk gedaan.

Sfeervolle woninginrichting van Mette & Lars

Sfeervolle woninginrichting van Mette & Lars

Sfeervolle woninginrichting van Mette & Lars

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.