Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Sfeervolle slaapkamer van Mille Notti
Slaapkamer inspiratie

Sfeervolle slaapkamer van Mille Notti


Deze mooie slaapkamer inrichting heb ik gevonden bij Mille Notti. Het klinkt misschien als Italiaans, dat duizend nachten betekent in het Italiaans, maar Mille Notti is een originele Zweedse label. Zij ontwerpen en produceren benodigdheden en accessoires voor de slaapkamer inrichting. Kwalitatieve bedden, bedlinnen, bed accessoires, handdoeken etc. Mille Notti vindt dat de slaapkamer een belangrijke kamer is voor de liefde en om te relaxen. Naar bed gaan zou een fijne ervaring moeten zijn voor je lichaam en ziel. Met hun producten hopen zij mensen hiermee te kunnen helpen. Bij de sfeerfoto’s kwam ik onderstaande sfeervolle slaapkamer tegen, natuurlijk met producten van Milli Notti.

Sfeervolle slaapkamer van Mille Notti

Sfeer in slaapkamer

Gisteren hebben we prachtige loft laten zien van Ank uit Amsterdam. Zij vindt dat sfeer belangrijker is dan stijl. En dat gaat eigenlijk ook op in de inrichting van deze slaapkamer. Natuurlijk speelt stijl hierin een belangrijke rol, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Als je hier het bed weg zou halen, is het eigenlijk een hele oude ruimte. De slaapkamer heeft weliswaar mooie elementen zoals de mooie ramen en de authentieke houten balken aan het plafond, maar velen zullen waarschijnlijk dit nog niet eens mooi vinden. Het is vooral de sfeer hier die je helemaal te gek of juist helemaal niks vindt.

Slaapkamer inrichting

Zoals gezegd speelt de slaapkamer inrichting natuurlijk ook een belangrijke rol. In dit geval gaat het voornamelijk om het bed de accessoires op het bed. Het dekbedovertrek, de bedsprei en de vele kussens maken het bed heel erg uitnodigend. Ook naast het bed vind je accessoires die de slaapkamer inrichting gezellig maken. De oude kist bijvoorbeeld die als nachtkastje wordt gebruikt of de houten ladder waar kleding aan hangt.

Sfeervolle slaapkamer van Mille Notti

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.