Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Sfeervolle ruimtelijke slaapkamer van Sue en Roger
Landelijk interieur Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Sfeervolle ruimtelijke slaapkamer van Sue en Roger


Vandaag wil ik jullie inspireren met de geweldige slaapkamer van Sue en Roger, die in een prachtige landelijke woning wonen gelegen in Waldron in Zuid Engeland. De woning hebben ze in de loop der jaren gemoderniseerd, terwijl veel originele details wel goed zijn gerestaureerd en behouden.

Eén van die moderne kenmerken van de woning is de grote raampartij van de trap, die van de vloer helemaal tot aan het plafond van de eerste verdieping loopt. Dit is gecombineerd met stoere zwarte stalen kozijnen en zorgt ervoor dat de woning voorzien wordt voor enorm veel natuurlijk lichtinval.

Sfeervolle ruimtelijke slaapkamer van Sue en Roger

Bad in slaapkamer

Houten balken
In de slaapkamer, ingericht op de zolderverdieping, zijn de originele details het beste zichtbaar, in de vorm van zowel de houten balken aan het plafond, als de rustieke houten steunbalken die dwars door de ruimte lopen. Je hebt hier bovendien te maken met een hoge puntdak, waardoor je een enorme ruimtelijkheid ervaart.

Alle muren zijn strak gestuukt en wit geschilderd, net als de mooie sfeervolle houten vloer.

Badkamer in slaapkamer

Houten balken in slaapkamer

Intieme uitstraling
De niet beloopbare oppervlakken net onder het schuine dak, zijn benut als opbergruimte. Deze zijn uit het zicht verwijderd, omdat Sue met het leuke idee kwam om er witte gordijnen voor te hangen. Deze geven de slaapkamer een stijlvolle intieme uitstraling.

intieme uitstraling

Zebra vloerkleed in slaapkamer

Aan de andere kant van de slaapkamer is een modern ovaal vrijstaand bad geplaatst, maar er is ook een aparte badkamer ingericht.

Ook de meubels en accessoires zijn erg stijlvol. De zebra vloerkleed, de twee grote hanglampen boven het bed, de open rekken, het mooie houten bed, het bedlinnen, noem maar op.

Love it!

Bron: Wealdentimes.co.uk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.