Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Sexy slaapkamer
Slaapkamer inspiratie

Sexy slaapkamer


Een “sexy bedroom” is een plek waar we ons sexy kunnen voelen door gewoonweg onszelf te zijn.  Natuurlijk hangt er veel van persoonlijke smaak af, maar met de volgende tips van Westwing wordt er een romantische en sensuele sfeer in de slaapkamer gecreëerd, om zo optimaal van deze plek te kunnen genieten.

Bij het creëren van een “sexy bedroom”, spelen de verlichting en kleuren de grootste rol. Ideaal zijn gedimde lampen die schaduwen werpen, wat speelse silhouetten creëert. Plafondlampen die naar het plafond gericht zijn, houden de sfeer romantisch en subtiel en maken het uiterlijk van de kamer helemaal af.

Sexy slaapkamer

Sexy slaapkamer

Warme kleuren zoals abrikoos, licht paars, subtiele ‘nude’ nuances en aantrekkelijk warme witte tinten, voegen energie toe aan de kamer en dus ook aan de sfeer. Koraal, oranje en rozen vertegenwoordigen eveneens passie en verlangen en zijn dus de perfecte keuze voor de inrichting van de “sexy bedroom”.

Natuurlijk moet de slaapkamer niet alleen visueel aantrekkelijk zijn – alle zintuigen moeten geprikkeld worden. Om gevoelens te stimuleren moeten er zachte tapijten en bovenal natuurlijk luxueus beddengoed gebruikt worden. Zijde lakens voelen heerlijk aan en zien er ook nog eens geweldig uit.  Bloemen zoals jasmijn of rozen, parfum en essentiële oliën zorgen voor heerlijke geuren en de ‘finishing touch’ op het gebied aan

In onze slaapkamer moeten we ons comfortabel en aantrekkelijk kunnen voelen, door de juiste inrichting, meubels, accessoires en ambiance is dat zeker geen probleem.

Sexy slaapkamer

Sexy slaapkamer

Sexy slaapkamer

Sexy slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.