Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Maatwerk tv meubel
Scandinavisch interieur Vintage interieur Wooninspiratie Woonkamer inspiratie

Scandinavische vintage woonkamer


Bij Vision fastighetsmakleri, makelaar uit Zweden, kwam ik onderstaande woonkamer tegen. Het is de woonkamer van een klein appartementje van ongeveer 55m2. De Scandinavische kenmerken zijn overduidelijk zoals het hoge plafond met sierlijke ornamenten, de mooie deuren die de kamers met elkaar verbinden en de grote raampartijen. Maar de toenmalige bewoner heeft deze typisch Scandinavische kenmerken gecombineerd met super stoere vintage details.

Maatwerk tv meubel

Scandinavische vintage woonkamer

Vintage details
De meeste muren in de woonkamer zijn strak gestuukt en wit geschilderd en gecombineerd met een houten kurken vloer. De hoge plinten daarentegen zijn grijs geschilderd.

Eén grote muur is bovendien bewerkt met grijze betonstuc, waar de stuc vegen duidelijk zichtbaar zijn. Dit geeft de ruimte een bepaalde stoere nonchalante loft sfeer. Tegen deze muur is een vintage houten bijtafel geplaatst, waar een mooie ingelijste zwart wit foto en twee glazen vazen op staan.

Betonstuc

Het zit gedeelte is ingericht met een comfortabele tweepersoonsbank, een vierkante vintage salontafel, een koeienhuid vloerkleed, een vintage fauteuil en aan het plafond een simpele hanglamp met gouden fitting en grote gloeilamp. Boven de bank is de New York poster van David Ehrenstråhle opgehangen.

Als tv meubel is er gekozen voor een grote witte maatkast, die afgewerkt is met stijlvolle bruine leren handgrepen.

Vintage details

Aan de andere kant van de woonkamer staat de houten eettafel gepositioneerd bij het raam, omringt door zes mooie zwarte stoelen. Daarboven hangt de prachtige witte Ay Illuminate lamp.

Bron: Visionfastighetsmakleri.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Woonkamer met een mix van Scandinavische en vintage meubels | Inrichting-huis.com
    8 september 2016 at 11:00

    […] tijdje geleden heb ik de Scandinavische vintage woonkamer laten zien. De woonkamer van een klein appartement van 55m2, gekenmerkt met typische Scandinavische […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.