Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Ruimtelijke slaapkamer naast keuken
Slaapkamer inspiratie

Ruimtelijke slaapkamer naast keuken


Eind augustus heb ik hier een mooie grijze woonkamer laten zien, van een woning die te koop stond bij Fantastic Frank. Een prachtige woning met een bijzondere inrichting en gevoel voor details. Wat jullie niet weten, is dat ook de slaapkamer erg mooi is. En vandaag met deze slaapkamer wil ik jullie inspireren. Enjoy!

Ruimtelijke slaapkamer naast keuken

De slaapkamer grenst direct aan de woonkamer en kan bereikt worden via de authentieke hoge openslaande deuren. Net als in de woonkamer is ook de slaapkamer voorzien van dezelfde houten vloer. Dat is het mooist natuurlijk als door het gehele huis dezelfde vloer wordt gebruikt. Zo wordt het meer één geheel.

Ruimtelijke slaapkamer naast keuken

Geblindeeerde ramen

Op zich is de slaapkamer niet heel erg groot, maar het bijzondere is, is dat in de linkermuur een raam zit verwerkt. Een mooie grote zwart geblindeerde raam met stoere zwarte kozijnen, waardoor je aan de andere kant de keuken ziet. Deze raam zorgt ervoor dat de slaapkamer groter en ruimtelijker is. Je zou een heel ander gevoel hebben als deze raam er niet zou zijn. Dat geldt overigens ook voor de raam aan de buitenkant, die voor natuurlijk zonlicht in de slaapkamer zorgt.

De witte achterwand, waar het bed tegenaan staat, is versierd met een collage van posters, knipsels uit tijdschriften en inspirerende teksten. Een leuke manier voor kunst in de slaapkamer.

Ruimtelijke slaapkamer naast keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.