Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Romantisch balkon met licht
Balkon inspiratie

Romantisch balkon met licht


Dit balkon is eigenlijk helemaal niet zo bijzonder. Het is erg basic gelaten met de standaard tegels. Sterker nog, de tegels zijn naar mijn mening best lelijk. Tóch ziet de balkon er best leuk uit. En dat is te danken aan een aantal aspecten. Allereerst heeft het balkon best een redelijke oppervlakte. Het is vooral fijn het vrij breed is. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om die heerlijke loungebank, gemaakt van grote zachte witte kussens, in de volledige breedte van het balkon te plaatsen. Op die manier benut je de gehele breedte, waardoor je over de lengte meer ruimte overhoudt.

Romantisch balkon met licht

Balkon slingerverlichting

Of het gaat om een tuin of balkon, planten doen wonderen. Je moet natuurlijk wel de juiste planten plaatsen, bijvoorbeeld naar het formaat van je balkon. Als je balkon erg klein is, dan moet je geen grote boom plaatsen. Een veelgebruikte manier om planten op te hangen, is aan de railing van het balkon. Dit kan zowel aan de binnen als aan de buitenkant. Dit balkon is breed genoeg, waardoor het prima is om het aan de binnenkant te hangen.

Naast planten, is verlichting ook heel erg belangrijk. Hier hebben ze gekozen voor een slingerverlichting bestaande uit kleine bolletjes. Deze geeft niet alleen licht, maar het maakt het balkon ook erg romantisch.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.