Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Quotes aan de muur
Wooninspiratie

Quotes aan de muur


Een van de interieurtrends van wanddecoratie die je tegenwoordig super vaak ziet zijn posters. Sterker nog, misschien zijn posters wel hét populairst. Mooi grafisch vormgegeven posters en illustraties zijn altijd wel een goed idee. Een trend die je ook steeds vaker ziet, zijn quotes aan de muur. Inspirerende quotes aan de muur die niet alleen voor de mooi zijn, maar ook een beetje een motiverende en inspirerende functie kunnen hebben. Today is a good day!

Quotes aan de muur

Quotes aan de muur

Quotes aan de muur

DIY

Er zijn super veel posters verkrijgbaar waar leuke quotes op gedrukt zijn. Maar als je een eenvoudige quote aan de muur wilt hebben, dan kan je het ook heel goed zelf creëren en uitprinten. Het enige wat je nodig hebt is een computer met een tekstverwerker, photoshop of illustrator en een printer. En het leuke is dat je zelf jouw favoriete font/lettertype kunt uitkiezen. Kijk bijvoorbeeld eens op Dafont.com waar super veel fonts gratis te downloaden zijn.

Watercolor fonts

Een leuke fontsoort die je heel vaak ziet als quotes aan de muur zijn Brush watercolor fonts. Dat zijn fonts met een waterverf of aquarel effect. Ik heb een mooie watercolor font voor je gevonden die je gratis kunt downloaden en gebruiken, de Helena Font.

Quotes aan de muur

Quotes aan de muur

Quotes aan de muur

Inlijsten of opplakken met washi tape

Je kunt de quotes op verschillende formaten uitprinten. A4 is lekker makkelijker, maar je zou ook A5 of A6 kunnen doen. Je kunt het netjes knippen of lekker nonchalant in een asymmetrische vorm. Deze kan je dan inlijsten en ophangen of met washi tape aan de muur plakken. Boven je bed in de slaapkamer, boven je bank in de woonkamer, boven je bureau, in de kinderkamer, noem maar op. Wissel het af met ‘normale’ posters en andere vormen van kunst aan de muur om een dynamisch en creatief collage te creëren.

Welke quote heb jij aan de muur?

Quotes aan de muur

Quotes aan de muur

Quotes aan de muur

Quotes aan de muur

Quotes aan de muur

Quotes aan de muur

Bron: Interiorjunkie.com | Thedesignchaser.com | Inukhome.com | Lily.fi | Afabulousfete.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.