Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Gebreide poef Meubels Woonaccessoires Wooninspiratie

Poefs en vloerkleden van Linda Ootjers


De gehaakte vloerkleden en poefs van Linda Ootjers zijn gemaakt van volledig gerecycled materiaal. Met volledig gerecycled bedoel ik stof/katoen wat door een ander wordt weggegooid. Veelal zijn dit oude dekbedhoezen. Zij koopt dus geen restpartijen van fabrikanten, maar maak echt van niets iets.
Omdat de vloerkleden en poefhoezen zijn gemaakt van katoen kunnen deze ook gewoon worden gewassen in de wasmachine. Vooral voor de vloerkleden is dit erg praktisch. Dus nooit meer aan de slag met tapijtreiniger… Ook voor mensen met bijvoorbeeld astma zijn de vloerkleden een mooi en goed alternatief voor de gebruikelijke vloerkleden.

Op maat gemaakte vloerkleed of poef

Op site staan enkele kant en klare poefs en vloerkleden. Deze kunnen direct worden geleverd. Veelal is dit net niet ‘het perfecte’ vloerkleed of poef. De vloerkleden en poefs welke op de site staan dienen vooral als inspiratiebron en zijn voorbeelden van de mogelijkheden. Vaak werkt Linda in opdracht. Dan krijgt ze foto’s of kleurenstalen toegestuurd van de ruimte waar het vloerkleed of poef moet komen te liggen. Daar zoekt ze in overleg met de klant, de juiste kleuren bij en maakt het vloerkleed of poef af.

Service

Wanneer het op kleur en maat gemaakte vloerkleed of poef klaar is, mailt ze de klant een foto. Zo krijgen ze een indruk van het gemaakte vloerkleed of poef. Als de klant het mooi/goed vindt, mail ze de rekening. Nadat de betaling ontvangen is, wordt het product op de post gedaan.
Voor een op kleur en maat gemaakt vloerkleed of poef vraagt Linda geen meerprijs. Ook kan het, als het toch tegenvalt of niet mooi staat, worden geretourneerd. De klant krijgt dan, nadat het weer in goede orde ontvangen is, het volledige bedrag weer terug. Wel zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Vloerkleden en poefs kleuren

De vloerkleden en poefs kunnen in bijna alle kleuren en maten. Bijna inderdaad. De kleur zwart is erg moeilijk. Dit omdat er bijna geen zwart gerecycled katoen is. Als het er al is, dan is het ‘verwassen’ zwart.

Poef Linda Ootjers

Vloerkleed van Linda Ootjers

Poef Linda Ootjers

Vloerkleed van Linda Ootjers

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.