Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

persoonlijke housewarming cadeau
Wooninspiratie

5x Persoonlijk housewarming cadeau


Ben jij op zoek naar een leuk persoonlijk housewarming cadeau waar je jouw vriend, vriendin, neef of tante blij mee zal maken? Dan raden we aan om iets persoonlijks te geven. Een persoonlijk cadeau valt niet alleen altijd goed in de smaak, maar zullen ook niet na een aantal weken in de prullenbak belanden. Om je te helpen met je zoektocht naar het perfecte housewarming cadeau, vind je op deze pagina de leukste persoonlijke housewarming cadeau ideeën. Kijk snel verder!

Verhuizen naar een nieuw huis vraagt om een feestje. Na de stress van in- en uitpakken te hebben doorstaan, is er de eindeloze lijst met taken die gepaard gaan met het inrichten van een nieuw huis. Je vriend of vriendin heeft een nieuw appartement of heeft, na jaren een slaapkamermuur met hun keuken te hebben gedeeld, net de sleutels gekregen van hun eerste echte huis. Waar ze ook zijn beland, het kiezen van het juiste housewarming cadeau kan lastig zijn. Ga je voor iets dat past bij hun stijl, of iets dat je zelf handig en leuk vindt? Ga je iets geven wat functioneel en praktisch is of liever iets decoratiefs voor hun huis? Kortom, de zoektocht naar het perfecte leuke housewarming cadeau kan een hele uitdaging zijn. Maar geen nood, want wij hebben een aantal housewarming cadeau ideeën voor je op een rijtje zijn die niet alleen leuk zijn, maar ook erg persoonlijk.

1. Persoonlijke mok

Een persoonlijke mok, dat zou iedereen toch moeten hebben? Vooral als je veel koffie of thee drinkt thuis. Weet je dat je vriend of vriendin dat niet heeft, dan is een persoonlijke mok het perfecte housewarming cadeau. Met een persoonlijke mok bedoelen we overigens dat het echt persoonlijk is, dus met zijn of haar naam erop of met een leuke persoonlijke tekst. Dit cadeau zal gegarandeerd in de smaak vallen, beloofd!

persoonlijke housewarming cadeautjes mok

2. Persoonlijke badjas

Een ander leuk persoonlijk housewarming cadeau idee is een persoonlijke badjas. Vooral in de winter winter is het heerlijk om direct een warme en zachte badjas aan te kunnen doen na het douchen of baden. Dat weet je echter pas als je het ervaren hebt. Is dat nog niet het geval bij de kersverse nieuwe huiseigenaar? Verras haar of hem dan met een leuke persoonlijke badjas, met bijvoorbeeld haar of zijn naam erop geborduurd.

persoonlijk housewarming cadeau badjas

3. Persoonlijke deurmat

Zoals we hierboven al zeiden, zijn er genoeg dingen die gedaan moeten worden tijdens een verhuizing. En zelfs na een verhuizing moet er vaak nog heel vaak heel veel gebeuren. Ze zeggen daarom ook wel dat een huis nooit af is. Denk bijvoorbeeld aan de plinten, die ene lamp in het toilet, een schilderij of lijst die opgehangen moet worden, noem maar op. Iets wat ook vaak nog ontbreekt, en elke keer uitgesteld wordt om te kopen, is een deurmat. Daarom is het zo leuk om een deurmat te geven als housewarming cadeau. Het is functioneel en leuk, en als je het dan ook nog eens personaliseert met een leuke tekst, dan geef je ook iets unieks.

persoonlijk housewarming cadeau deurmat

4. Persoonlijke poster van stad of wijk

Wanddecoratie is een absolute musthave in huis, ongeacht de interieurstijl. En zelfs als je vriend of vriendin een liefhebber is van een minimalistisch interieur, kan het heel mooi zijn om hier en daar een mooie lijst op te hangen. Schilderijen, posters en prints zijn natuurlijk verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en stijlen, maar niet alles is even leuk als housewarming cadeau. Wat wij wel heel erg leuk vinden, is een poster van een stad of wijk. Dit kan de stad of wijk zijn waar je vriend of vriendin naar verhuisd is, maar het kan ook de oude stad of wijk zijn waar hij of zij vandaan komt. Wat het leukste is, dat kan jij als vriend of vriendin zijnde natuurlijk het beste beslissen.

persoonlijk housewarming cadeau poster stad

5. Persoonlijke beeldjes van keramiek

En last, en zeker nog least, deze superleuke beeldjes van keramiek zijn van ohmyhome. Deze Nederlandse keramist maakt naast prachtige borden, kopjes en kommen, ook andere mooie spullen voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan mobiles, hangers, wanddecoratie, lepeltjes, bordjes voor wierook en palo santo, noem maar op. Maar wat wij het leukst vinden als persoonlijk housewarming cadeau, zijn de family statuettes – keramiek beeldjes van een gezinssamenstelling. Deze beeldes worden volledig op bestelling en op maat gemaakt, op basis van een verhaal en een foto die je meestuurt. Een leuker en persoonlijker housewarming cadeau bestaat toch niet?

persoonlijk housewarming cadeau keramiek beeldjes

Bekijk ook:
12x Housewarming cadeau
Kerstcadeau idee: 5 Interieurboeken die je moet hebben!
Hoera, samenwonen! Matcht jullie smaak?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.