Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Perfect-1
Wooninspiratie

Perfect interieur!


Een tijd geleden kwam ik dit interieur tegen op het internet. Het woord perfect schiet mij te binnen als ik deze beelden zie. De kleur van de keuken die ontzettend goed aansluit op de aangrenzende woonkamer. De mix van de rijke stoffen en de eenvoudige maar prachtige raamdecoraties maken het echt compleet.

Perfect-3

Perfect-4

Raamdecoratie ideeën

Regelmatig ben ik bezig om voor klanten ideeën uit te werken voor raamdecoratie. In dit interieur vind ik het echt heel subtiel toegepast en is het voor mij een goed voorbeeld om te laten zien hoe een je warme en rustige sfeer kan neerzetten door het kiezen van de juiste raamdecoratie. Veel mensen denken dat het een ontzettende kostenpost is in een nieuw interieur en inderdaad dat is absoluut mogelijk maar er zijn ook heel veel winkels die een perfect aanbod hebben met budget prijzen.

Perfect-1 Perfect-2

Zo heeft de IKEA linnen gordijnen in drie prachtige kleuren en dit is maar één product op een assortiment waar je U tegen zegt. Verder word ik heel blij van het HEMA assortiment die regelmatig winkel acties heeft op de maatwerk raamdecoraties. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen ideeën voor zijn of haar interieur maar deze beelden kunnen misschien bijdragen tot wat interieur inspiratie.

Perfect-5

Perfect-6

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.