Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Landelijk interieur Scandinavisch interieur Woonaccessoires Wooninspiratie

Paas decoratie


Dat er de laatste jaren steeds meer aan Paas decoratie in huis wordt gedaan mag duidelijk zijn. Je kunt geen tijdschrift open slaan, Pinterest bekijken of andere “woon” sites of de leukste ideeën komen naar voren. Ik heb voor jullie een aantal foto’s met ideeen geselecteerd. Allen komen van Pinterest.

pask_pynt6

Deze vrolijk met geel gedekte tafel komt uit de H&M campagne. H&M gebruikt dit seizoen veel geel, wit en groen. De kleuren die ook echt bij Pasen horen. Voor niet al te veel geld heb je een leuk en vrolijk gedekte tafel. Het prachtige gele tafellaken is van linnnen en geeft een stoere uitstraling. De opbergmanden waar je dus ook mooie voorjaarsbollen in kunt zetten, de mokken, borden, eierdopjes, servetten en theedoeken hebben een hippe geografische print met een afdruk van een haas.  Ik vind ze persoonlijk een hoog hebbe gehalten hebben….

pask_hmhome

pask_pynt2

Op een Zweedse blog Annixen kwam ik deze prachtige foto’s tegen. De eenvoudige natuurlijke materialen gecombineerd met glas en aardewerk of porselein geven een mooie rustige uitstraling. Zijn het tegenovergestelde van het kleurige geheel van de H&M. Alhoewel het naar mijn mening ook prima samen kan.

easter_1

easter_2

tainvaren

Wil je iets creatiefs op tafel wilt zetten dan heb ik hier ook nog een paar leuke voorbeelden van bloembollen ingewikkeld in kranten papier. Paas- of bloesemtakken met zelfgemaakte eieren van papier (foto Aggy’s lifestyle). Ook leuk om samen met je kinderen te doen. Of “echte” eieren beschilderd met hippe tekens en grafische figuurtjes (foto Helt Enkelt). Deze stijl is in zwart/wit. Mooi, eenvoudig en helemaal van nu.

ba5b731a82234f88702c1427d0bfd248

1f7d6796a99d537cdc62e597b07757ee

Op de site van Basiclabel Sweden zag ik deze vilten paas haasjes. Te schattig al zeg ik het zelf. Neem eens een kijkje op deze site. De eigenaresse van deze webshop maakt al haar producten zelf. De stijl is eenvoudig, puur, scandinavisch met een lichte landelijke twist.
17c5a3f5d421f32d2d27e8f68358a441
Fijne Paasdagen allemaal!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.