Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Oude Slachthuis, nieuwe Cultureel centrum in Madrid


Hi! Al helemaal klaar voor de winterjas?

Ik heb al een tijdje geen post geschreven. Ja, ik was op vakantie in Spanje. En tijdens de vakantie werd ik getrakteerd op een weekend in Madrid. Wat een mooie stad is dat! Veel mooie dingen gezien, maar onderstaande slachthuis heeft écht indruk op mij gemaakt. Toen ik dit zag, dacht ik, dit moest ik met jullie delen.

Matadero Madrid is een voormalig slachthuis, die is omgebouwd tot een cultureel centrum. Matadero is een levendig, voortdurend veranderende ruimte ten dienste van creatieve processen. En de binnenruimte is adembenemend, vinden jullie niet?

Fijn weekend!
 CinemaMataderoMadridbarefootstyling2 CinemaMataderoMadridbarefootstyling3 CinemaMataderoMadridbarefootstyling1CinemaMataderoMadridbarefootstyling4 CinemaMataderoMadridbarefootstyling5 CinemaMataderoMadridbarefootstyling6 CinemaMataderoMadridbarefootstyling7

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.