Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken inspiratie Modern interieur Vintage interieur

Oude keuken en zijn charmes


Tegenwoordig is de moderne keuken erg in trek bij veel mensen. De moderne, strakke keuken in de kleur, grijs, wit of zwart, die voorzien is van alle moderne apparatuur. Moderne koelkast, modern fornuis, moderne magnetron, modern nespresso apparaat, noem het maar op. Aan de ene kant is dat ook wel begrijpelijk. Een moderne witte keuken met zijn strakke lijnen oogt in ieder geval erg schoon en hygiënisch. Maar aan de andere kant kan een oude keuken ook zijn charmes hebben.

Sfeervolle keuken

Bekijk onderstaande keuken eens. Eerlijk, het ziet er aan de ene kant oud en vies uit. Maar aan de andere kant heeft het toch wel iets. Deze keuken is knus, levendig, gezellig en sfeervol. Mooie oude hoge houten kast met mooie vintage spullen, pannen die aan de wand hangen, prachtige oude houten vloer, de onafgewerkte wand en plafond…het zijn de charmes die deze keuken zo mooi maakt.

Oude nieuwe keuken

Uiteraard is het belangrijk dat je keuken schoon en hygiënisch is, het is tenslotte de ruimte waar je de maaltijden voorbereid. Die mag niet vies zijn natuurlijk. Maar dat hoeft ook niet. Met allerlei mooie elementen kan je een oude authentieke, maar toch een schone keuken creëren.

Oude keuken en zijn charmes

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.