Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

De opvallendste interieur trends van 2016


Het einde van 2016 is in zicht en dat is altijd een mooi moment om terug te blikken op een paar trends die hebben gespeeld. Dit jaar zijn er namelijk een paar die er echt bovenuit springen. Wij zijn nu al benieuwd naar 2017!

Langspeelplaat

De meest opvallendste trend was misschien wel de terugkeer van de langspeelplaat. Deze ouderwetse DJ booth laat jou weer authentieke muziek spelen. En dat is niet het enige leuke wat de langspeelplaat met zich mee brengt. Het staat super leuk in je woonkamer en je fleurt de ruimte op met mooie muziek. Want naast oude LP’tjes zijn er tegenwoordig ook zat andere albums te koop. Is Adele misschien iets voor jou? Ook die zijn te koop in LP’s!

Smartphone based

Misschien dat je het nog niet vaak bent tegengekomen, maar je gáát het wel vaak tegenkomen. De op smartphone bedienbare meubels of elementen in je huiskamer. En dit hoeft niet per se op de nieuwste smartphone. Al heb je een iPhone 7 of een iPhone 5, met beide telefoons kun jij deze elementen in je huis op afstand besturen. Vaak is het namelijk in een app-vorm, die je op elke smartphone kan downloaden. Heb jij al van die hoog technologische spullen in huis?

Steigerhout

Je ontkwam er niet aan dit jaar: steigerhout. Iedereen die zijn huis ging her-inrichten had wel iets van dat leuke goedje in het huis staan. Al was het geen tafel, dan was het wel een hele bank, een TV-meubel of een steigerhouten blok waar je decoratie op kan zetten. Je kon het zelf zo gek maken als je wilt. Heb jij zelf ook steigerhouten meubels in je huis geplaatst?

Curved TV

Wat ook een mooie opvulling is van je kamer is de Curved TV. De grotere Smart-TV’s waren over het algemeen al erg upcoming dit jaar maar de curved TV lijkt zijn ware entree te hebben gemaakt in de TV-wereld. Je ziet ze steeds vaker voorkomen en eerlijk is eerlijk: het is ook wel écht leuk. Er zijn verschillende voor- en nadelen van de Curved TV maar al met al is het een erg leuk hebbedingetje voor als jij er de ruimte voor hebt.

Ixxi

Ook aan deze wanddecoratie was geen ontkomen aan dit jaar. En al was het niet ixxi, dan was het wel een variant daarvan. We zagen deze posters en schilderijen verdeeld in allemaal stukjes. Dat geeft net wat extra diversiteit in je muur en om die reden heeft deze trend zich voortgezet in verschillende huishoudens.

Wat waren volgens jou de meest opvallende interieur trends van 2016? En wat verwacht je voor het komende jaar?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.