Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken inspiratie

Open keuken van Anne & Peter


Anne & Peter wilden graag een rustieke, persoonlijke, knusse keuken, ingericht en ontworpen volgens hun wensen. Het is een niet al te grote keuken, maar voorheen was het nóg kleiner. Oorspronkelijk was het namelijk geen open keuken. Het besluit om het muurtje eruit te slopen om er vervolgens een open keuken van te maken is volgens het stel ook 1 van de beste beslissingen.

Open keuken van Anne & Peter

Ze merken wel dat er ook wat nadelen gekoppeld zijn aan een open keuken. Het is bijvoorbeeld lastig om spullen spullen netjes op te bergen.

Keuken met een steunkleur

De keuken bestaat voornamelijk uit vaste elementen die betegeld zijn met kleine vierkante witte tegeltjes. Deze doen denken aan de stijl uit de jaren 30. Het leuke is dat Anne & Peter naast het overheersende ‘wit’, ook hebben gekozen voor een ‘steunkleur’, namelijk groen. De tegeltjes op de afzuigkap bijvoorbeeld, of de leuke borden. En uiteraard niet te vergeten de mintgroene koelkast van Smeg.

Open keuken van Anne & Peter

Open keuken van Anne & Peter

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    De voordelen van een open keuken | Inrichting-huis.com
    13 februari 2017 at 21:55

    […] geweldige open keukens laten zien. De moderne witte open keuken bijvoorbeeld met de lage kasten of deze open keuken van Anne & Peter. Ik ben erg benieuwd wat jij van een open keuken […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.