Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Opbergmanden
Woonaccessoires Wooninspiratie

Opbergmanden


Opbergmogelijkheden zijn een van de belangrijkste onderdelen van de interieur inrichting. Hier zijn kasten en planken voor en laatst had ik bijvoorbeeld ook de papieren opbergzakken laten zien. Een hele oude vorm van opbergen is met manden. Maar het opbergen in manden is al lang niet meer alleen de traditionele rieten manden. Tegenwoordig heb je ze in heel veel verschillende soorten materialen, kleuren en modellen.

Opbergmanden

Opbergmanden

Interieur decoratie

Opbergmanden zijn lekker compact en als accessoire decoratie zien er ook erg stijlvol uit. In de badkamer als wasmand bijvoorbeeld of in de woonkamer voor het opbergen van tijdschriften. En in de kinderkamer zijn opbergmanden ideaal voor speelgoed. Soms worden ze zelfs in het toilet gebruikt voor de wc-rollen.

House Doctor heeft hele mooie opbergmanden in allerlei vormen, kleuren en materialen. Vierkant van koper bijvoorbeeld, maar ook gewoon traditionele van riet. En Ferm Living heeft ook hele mooie in de collectie. De zogenaamde Wire Basket van dikke ijzerdraad. Deze is verkrijgbaar in de leukste kleuren. Van wit tot roze.

Opbergmanden

Opbergmanden

Opbergmanden

Opbergmanden

Opbergmanden

Opbergmanden

Opbergmanden

Opbergmanden

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.