Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industrieel interieur Keuken inspiratie

Nonchalant industriële keuken uit Londen

Deze bijzondere keuken is onderdeel van een Victoriaanse woning in Noord Londen. De sfeer, het materiaalgebruik, de ruimte, de nonchalante uitstraling… Wat een heerlijke keuken is dit! Alleen de visgraat houten vloer is al helemaal geweldig. Deze wordt gecombineerd met blauw witte tegeltjes bij de keuken zelf. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar door de vuiligheid die in de keuken kan ontstaan, is dit ook veel praktischer.

Nonchalant industriële keuken uit Londen

Via house to home

Industriële keuken

De gehele keukenwand van baksteen is onbewerkt gelaten. Samen met de steigerhouten keukenkasten zorgt het voor een nonchalante en beetje een industriële sfeer in deze keuken. Deze industriële sfeer wordt nog verder versterkt door de loshangende pannen aan het plafond en allerlei superleuke accessoires zoals de industriële hanglamp, de hoge krukken en de houten wijnkrat. De houten werktafel biedt veel ruimte om een heerlijke maaltijd voor te bereiden.

Keuken met veel licht

Via de linkerkant is de tuin te bereiken, terwijl je aan de rechterkant een soort van kleine binnenplaats treft. Voor beide kanten is er veel glaswerk gebruikt, wat ervoor zorgt dat de keuken voorzien wordt van heel veel natuurlijk zonlicht. Het is erg leuk om te zien dat door het glas de slaapkamer ook te zien is vanuit de keuken.

Omdat het een vrij grote ruimte is, is het mogelijk om er een grote woonkeuken met eettafel van te maken.

Nonchalant industriële keuken uit Londen

Nonchalant industriële keuken uit Londen

Nonchalant industriële keuken uit Londen

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.