Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Nóg een stijlvolle badkamer
Badkamer inspiratie Industrieel interieur

Nóg een stijlvolle badkamer


Laatst had ik de badkamer moodboard laten zien van Ballingslöv, waar de styling een samenwerking is tussen de stylisten Åsa Dyberg en Anna Wedin. Dat was niet de enige badkamer die ze samen hebben vormgegeven. De tweede badkamer is iets groter, maar de stijl en sfeer is wel te vergelijken met de eerste badkamer. Het is in ieder geval net zo mooi en net zo stijlvol!

Nóg een stijlvolle badkamer

Zwart met hout in badkamer

Ook hier zie je de prachtige ramen met de stoere industriele kozijnen. En in dit ontwerp is er ook gekozen voor de mat zwarte muren. Uiteraard komen de badmeubelen en het sanitair van Ballingslöv, maar omdat deze badkamer een stuk groter is, zie je wel méér van het Zweedse bedrijf. Hier is bijvoorbeeld een dubbele wastafel aanwezig, gecombineerd met een langwerpige badmeubel kast in dezelfde stijl. Aan de andere muur hangt nóg een kast. Echter is deze zwart en afgewerkt met een houten blad. De houtkleur staat prachtig bij het zwart en komt overigens vaker terug in deze badkamer. Het houten krukje en de mooie hanglamp zijn bijvoorbeeld van hout. En er is nog een langwerpige bank aanwezig in het grote gedeelte.

Nóg een stijlvolle badkamer

Bij het raam staat een vrijstaand bad, die aan de binnenkant uiteraard gewoon wit is, maar aan de buitenkant zwart.

Wat ook erg mooi is in deze badkamer, is de prachtige vloer. Het bestaat uit allemaal kleine vierkante tegeltjes, waar zwart en grijs en samen een mooi patroon vormen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.