Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonaccessoires Wooninspiratie

Nieuwe postercollecties van OHMYHOME


Via Instagram en Facebook had ik al een paar foto’s laten zien van OHMYHOME. Vandaag tóch maar een stukje over de nieuwe postercollecties!

Naast een complete nieuwe webshop die we begin dit jaar hebben gerealiseerd, zijn we onder andere druk bezig geweest met het ontwikkelen van onze nieuwe postercollectie. We zijn op zoek gegaan naar leuke illustratoren met een portfolio die ons aanspreken en aansluiten op de visie van OHMYHOME. Vol trots presenteren wij onze nieuwe postercollectie in samenwerking met Sara Boccaccini Meadows en Bodil Jane.

fern-study

moss-maze

Woodland treasures collectie by Sara Boccaccini Meadows

Sara Boccaini Meadowns is een getalenteerde illustratrice uit New York, die gewerkt heeft met grote namen zoals Zara, H&M en Urban Outfitters. Ze haalt inspiratie uit alle kleine details die ze tegenkomt in haar dagelijkse omgevingen, en verwerkt ze in prachtige eigenzinnige illustraties. Voor OHMYHOME heeft Sara de Woodland treasures collectie gecreëerd, bestaande uit drie op de natuur geïnspireerde posters: Fern Study, Mushroom Melody en Moss Maze.

Leasure collectie by Bodil Jane

Bodil Jane is een super leuke illustratrice uit Amsterdam. Na haar afstuderen aan de Willem de Kooning in Rotterdam, heeft ze een indrukwekkende portfolio opgebouwd met werk voor zowel kleine als grote namen. Haar met de hand gemaakte creaties kenmerken zich vooral met kleurrijke watercolors. In samenwerking met Bodil hebben we de Leisure collectioe gecreëerd voor OHMYHOME, geinspireerd op de leukste uitjes met het gezin: Beach, Zoo en Fair.

fair-bodil-jane-ohmyhome

mushroom-melody

zoo

beach

Alle posters zijn in de formaten A1 en A2 verkrijgbaar in de webshop van OHMYHOME.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.