Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Natuurlijke badkamer van Villa Kalos
Badkamer inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur

Natuurlijke badkamer van Villa Kalos


Daar waar de mooiste woonkamers en slaapkamers vaak uit Scandinavische landen komen zoals Zweden en Noorwegen, komen de mooiste badkamers die ik tegenkom vaak uit Griekenland. Vandaag wil ik de badkamer laten zien van Villa Kalos, een schitterende villa gelegen op het mooie Griekse eiland Ithaca, die als vakantieverblijf wordt verhuurd.

Natuurlijke badkamer van Villa Kalos

Villa Kalos was ooit een oud en vervallen gebouw. Maar het werd ontdekt door Gerda Genis and Robbert Koene, twee fotografen uit Zuid Afrika. In 2007 besloten ze het gebouw volledig te verbouwen tot een luxe boutique villa. In twee jaar tijd hebben ze dat met heel veel liefde en veel hulp van lokale medewerkers gedaan.

Natuurlijke ontspannen sfeer

De prachtige originele stenen van het gebouw zijn bewaard gebleven en helemaal gerestaureerd. Ze zijn het belangrijkste materiaal van zowel het exterieur als het interieur van Villa Kalos. En zelfs in de badkamer komen deze stenen met een mooie natuurlijke uitstraling terug. Vooral met andere natuurlijke materialen zoals beton en hout, vormen de stenen een mooie combinatie.

De badkamer behoort tot één van de vier slaapkamers. Door de onafgesloten raam- en deuropening, wordt de badkamer echt met de slaapkamer betrokken. Beide ruimtes hebben bovendien dezelfde tadelakt vloer en muren, plafond van beton en de originele bakstenen. Deze geven de badkamer een bepaalde natuurlijke, relaxte en ontspannen sfeer.

Moderne gemakken

Naast de heerlijke sfeer met de mooie natuurlijke materialen, is de badkamer uiteraard ook voorzien van moderne gemakken. Denk aan een inloopdouche met de grote regendouche, gescheiden hangtoilet, dubbele rechthoekige wastafels en moderne spotverlichting in het plafond.

Natuurlijke badkamer van Villa Kalos

Natuurlijke badkamer van Villa Kalos

Natuurlijke badkamer van Villa Kalos

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.