Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Klassiek interieur Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Mooie slaapkamer met mooie ramen


In de portfolio van Chiara Ferrari Studio in Londen, kwam ik deze mooie slaapkamer tegen. De interieur ontwerpers hebben in Tel Aviv een appartement uit 1924 volledig gestript en heringericht. Het appartement heeft in totaal een woonoppervlak van 116m2, maar door de super hoge plafonds, die in de woonkamer zelfs oplopen tot bijna vier meter, lijkt alles veel ruimer. Er is een straatkant en een tuinkant met uitzicht op het mooie groen. Natuurlijk hebben ze ervoor gekozen om de slaapkamer in te richten aan de rustige kant. Wat vind jij van deze slaapkamer?

Mooie slaapkamer met mooie ramen

Grote ramen en hoog plafond

Een van de belangrijke punten bij de renovatie was om zoveel mogelijk originele details te behouden. In de slaapkamer zijn dat de mooie grote ramen. Ze moesten nog wel gerestaureerd worden, waardoor ze nu nóg mooier eruit zien. Sterker nog, de ramen maken deze slaapkamer juist uniek. Je kan hier bovendien ook genieten van het super hoge plafond.

Zoals in de rest van het appartement zijn alle muren strak gestuukt en wit geschilderd. En er is gekozen voor een betonlook vloer, die de slaapkamer strak en modern maken.

Kleine details zoals de kleine nachtlampen aan de muur en de klassiek witte Eames chair maken het helemaal af.

Mooie slaapkamer met mooie ramen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.