Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Mooie keuken door Paul Massey
Industrieel interieur Keuken inspiratie Landelijk interieur Modern interieur Vintage interieur

Mooie keuken door Paul Massey


Velen van jullie weten dat Paul Massey eem fantastische fotograaf is die de mooiste interieur foto’s kan maken. Maar wisten jullie ook dat hij ook huizen bouwt en kan inrichten? Na al die mooie interieurs die hij heeft gefotografeerd, heeft hij zelf ook een heel goed gevoel gekregen van wat hij mooi vindt en wat niet.

Vandaag wil ik jullie inspireren met de onderstaande keuken. De keuken van alweer de dertiende woning van Paul Massey. Een super mooi herenhuis gelegen in Londen met een interieur die uiteraard helemaal door de fotograaf zelf ontworpen en ingericht is.

Mooie keuken door Paul Massey

Industrieel, vintage en landelijk

Het is een heerlijke grote woonkeuken, waar industrieel, vintage en een beetje landelijk met elkaar worden gecombineerd. En het bijzondere aan de keuken, is dat er veel teruggewonnen materialen en geborgen meubels zijn gebruikt. Deze geven de keuken een bijzondere uitstraling en maken het ook helemaal uniek. De prachtige oude werktafel bijvoorbeeld wordt hier gecombineerd met een moderne RVS fornuis. En de koperen kraan heeft Paul zelf ontworpen en voor minder dan 30 pond door een loodgieter laten maken.

Mooie details

De keukentafel is in dezelfde stijl geschilderd als de keukenkasten aan de rechterkant. Een grijze onderstel die afgewerkt is met een houten werkblad. Super leuk gedaan.

Hoe langer je de mooie keuken bekijkt, hoe meer prachtige details en spullen je ontdekt. De vintage hanglamp boven de eettafel, de open planken waar het servies op staat,de vintage houten krukjes, de kleine vitrine wandkast, de SMEG koelkast, noem maar op.

Wat vinden jullie het mooist?

Mooie keuken door Paul Massey

Mooie keuken door Paul Massey

Mooie keuken door Paul Massey

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.