Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Mooie badkamer van interieur ontwerpster Terri Shannon
Badkamer inspiratie Klassiek interieur

Mooie badkamer van interieur ontwerpster Terri Shannon


In de interieur sectie van The Sydney Morning Herald ben ik deze mooie badkamer tegengekomen. Het is de badkamer van Terri Shannon, een interieur ontwerpster uit Melbourne. Haar talent werd getest toen ze de kans kreeg om haar eigen woning te renoveren. Een klassieke woning uit 1912 uit Melbourne. Toen het huis te koop stond, zag ze mensen erin lopen, en direct weer eruit. Het was een echte bouwval waar je bang van werd. Maar de interieur ontwerpster is juist helemaal verliefd geworden op de woning. Ze wist direct dat het haar huis zou worden. Samen met haar man, Luke, heeft ze het geheel in twaalf maanden verbouwd en opnieuw ingericht. Mooie oude details zijn hersteld en gecombineerd met de stijl van Terri. Ik ben vooral verliefd op de badkamer. Wat vind jij ervan?

Mooie badkamer van interieur ontwerpster Terri Shannon

Via smh.com.au

Badkamer met hoog plafond

De badkamer is op zich niet heel groot, maar door het hoge plafond valt het niet heel erg op. Ze hebben bovendien gekozen voor een licht kleurpalet bestaande uit voornamelijk wit en er is bovendien een grote raam aanwezig. Dat kan al heel veel schelen. Dus als je de kans krijgt om een raam of een dakraam te plaatsen in je badkamer, twijfel niet en gewoon doen! Naast het feit dat het lekker is om natuurlijk zonlicht binnen te krijgen, is het ook handig om de raam open te zetten en de vochtige ruimte te ontluchten.

Badkamer inrichting

Bij het raam is het mooie vrijstaande bad geplaatst. Deze past er precies in de breedte in met aan beide kanten nog een beetje speling. Deze speling zorgt ervoor dat het niet te krap lijkt. De kast waar de wastafel op staat is ook erg mooi. Een beetje klassiek en afgewerkt met een grijs witte marmeren blad. Daarop staat een rechthoekige wastafel die er helemaal bij past. Voor nóg meer opbergmogelijkheden is aan de wand ook nog een hoge badkamermeubel met spiegel opgehangen.

Het mooiste in deze badkamer vind ik de vloer. Een zwart witte patronen tegelvloer met handgemaakte tegels. Echt super mooi. Het houten krukje past er ook helemaal bij.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

  • Reply
    lina
    31 mei 2014 at 14:09

    Hi, I wonder if you have any idea where the floor comes from? Many many many thanx in advance:)

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.