Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer inspiratie

Mooie badkamer met serre


Deze badkamer is van bloemenontwerper Peter Odegaard uit Stockholm. Een bijzondere badkamer die onderdeel is van een penthouse die Peter volledig heeft verbouwd. Het indrukwekkende uitzicht is één van de grootste plusplunt van het penthouse en vanuit deze badkamer kan je daar volop van genieten. Dit is vooral te danken aan de unieke serre die hier in de badkamer aanwezig is, die bovendien voor heel veel zonlicht zorgt.

Mooie badkamer met serre


Via boligmagasinet.dk

Badkamer met kalksteen

De rode draad van deze mooie badkamer wordt gevormd door kalksteen. Kalksteen is namelijk gebruikt voor zowel het strakke bad als de wastafels in de badkamer en het toiletgedeelte. Het bad bevindt zich midden in de serre die een ondergrond heeft bestaande uit smalle houten latjes. Natuurlijk zijn deze geschikt voor een natte ruimte zoals in deze badkamer en bovendien compenseert het de kille uitstraling van de kalksteen.

Badkamer met toilet

Het toilet is te vinden achter een muurtje in deze badkamer. Om het toilet lichter te maken is er een glazen scherm geplaatst wat ervoor zorgt dat het toilet mee mag genieten van het zonlicht vanuit de badkamer.

Mooie badkamer met serre

Mooie badkamer met serre

Mooie badkamer met serre

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.